Welkom bij QueenE, uw danswinkel

Onze danswinkel is gevestigd aan Pastoor van Arslaan 3 in Eindhoven. Kom gezellig winkelen in onze ruime showroom van ruim 350m2!

We hebben veel salsa, latin, ballroom en tango schoenen voor dames in de maten 34 t/m 43 en heren in de maten 38 t/m 49 op voorraad.

Onze openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag 10:00 tot 17:30 uur

Woensdag: Gesloten

Donderdag: 10:00 - 15:30 uur

Vrijdag: 10:00 - 17:30 uur

Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Like ons op facebook en blijf op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en meer!

Bent u op zoek naar nieuwe dansschoenen?


Wij hebben diversen soorten dansschoenen voor salsa, bachata, kizomba, latin, ballroom en tango. We hebben de merken QueenE, QueenExclusive, Aida, DSI, Supadance en Ray Rose.


Kom kijken, passen en voelen en wordt verliefd op uw nieuwe dansschoenen! Bij ons alleen eerlijk advies en géén advieskosten.

Trainings- en danswedstrijdkleding

Op zoek naar debutanten of wedstrijddanskleding? Wij hebben een standaard nieuwe collectie ballroom en latinjurken hangen in onze winkel. Ook voor de heren hebben wij rokkostuums met alle toebehoren.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak om te komen passen.


Alle kleding wordt in ons eigen atelier in Eindhoven gemaakt. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit stoffen en materialen.


Heeft u uw droomjurk nog niet gevonden? Wij ontwerpen en maken uw danskleding op maat. Maak gebruik van de expertise van een van onze coupeuses voor uw op maat gemaakte danskleding.

Bel nu voor een afspraak 040-2985992

NADB

Alle geregistreerde NADB leden met een actief lidmaatschap (contributie betaald voor het lopende jaar) ontvangen bij een webshop bestelling van QueenE een korting!


Indien je gebruik wilt maken van de korting via de webshop, log dan in op My NADB. Vanuit daar kan je naar de webshop van QueenE gaan en wordt de korting verwerkt. Ga naar mijn account -> inloggen -> wachtwoord vergeten. U krijgt een nieuw wachtwoord toegestuurd op uw email-adres waarna u kunt bestellen met de korting.


Meer info? Kijk op: http://www.nadb.eu/nieuws/korting-op-aankopen-bij-queene-11561/